Lær mere om Søren Østergaard A/S

Hos Søren Østergaard A/S sætter vi kunden i centrum.

Virksomheden blev stiftet i 1996 af blikkenslager Søren Østergaard, og selskabet ejes af Søren og familie. Siden virksomhedens start har vi været i konstant vækst, og beskæftiger i dag mere end 70 medarbejdere i både en Blikkenslager afd. og en Entreprise afd.

Vore kunders tilfredshed er forudsætningen for en sund forretning, og samarbejdet mellem kunden og os skal bygge på tillid og troværdighed.

Vores målsætning: Stærk på prisen – bedst på kvaliteten, gør at vi udfører kvalitets arbejde til konkurrencedygtig pris, og at vi altid overholder aftalte priser og leveringstider. Du kan altid forvente en stærk og tillidsskabende samarbejdspartner i Søren Østergaard A/S.

Vore medarbejdere er veluddannede og udfører altid opgaverne ansvarsfuldt og til kundernes fulde tilfredshed.

Samtidigt, mener vi at have et ansvar – samt en god mulighed – for at uddanne lærlinge og elever indenfor vores kerneområder, således forretningen og branchen også står stærkt i fremtiden.

Vi har desuden været nomineret til EY Entrepreneur of the Year i 2019 og 2018, samt blevet tildelt ErhvervsFremmeprisen 2015. Denne går til en virksomhed, en forening eller en privatperson som anerkendelse for en særlig indsats, og som har bidraget til at fremme erhvervsudviklingen i Billund Kommune.

Vi er altid tilgængelige via mail og telefon – og vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Image

Kun den bedste kvalitet

Hos Søren Østergaard A/S er vi stolte håndværkere

Uanset den teknologiske udvikling, vil der altid være arbejde til håndværkerne – og deres viden er nødvendig. En vigtig opgave som ansat hos Søren Østergaard A/S er, at kunne sætte sig i kundens sted, at kunne sige fra overfor opgaver, der ikke kan udarbejdes med lang holdbarhed og i stedet vejlede til den optimale løsning.

Hos os er kvalitetsmaterialer ikke ensbetydende med, at prisen bliver meget høj. Det er vigtigt for os at kunne aflevere vores arbejde med stolthed samt at tilfredsstille vores kunder og samarbejdspartnere.

Desuden har vi tidligere været nomineret til Den Sociale Virksomhedspris, på baggrund af vores proaktive arbejde med selv at skaffe fremtidens arbejdskraft. Virksomheden arbejder på at påvirke uddannelsesområdet ved at gøre den generelle vvs-uddannelse mere rettet mod blikkenslagerfaget.

 

Image

Vidste du at:

  • Zink holder i 50-100 år - uden vedligehold
  • Et tag i naturskifer holder i 200 år - mod 50 år for et tag i eternitskifer
  • Søren Østergaard A/S startede som ren blikkenslagerforretning i 1996
  • I 2017 udvidede vi aktiviteterne med en Entreprise afdeling, som har oplevet stigende efterspørgsel og vækst

Følg os på LinkedIn

Find os her:

75 32 37 07
Søren Østergaard A/S
Heimdalsvej 30
DK-7200 Grindsted

CVR-nr 27708153