Finansøkonomi-studerende i praktik hos Søren Østergaard A/S

25. januar 2021

Hils på Jens Ottosen 👋
Han er i forbindelse med sin uddannelse som Finansøkonom i øjeblikket igang med et praktikforløb hos Søren Østergaard A/S.

Jens fortæller: “I min praktikperiode på 3 måneder kommer jeg først og fremmest til at være Peter Søndergaards (Økonomichefens) højre hånd. Min første oplevelse af virksomheden er yderst positiv, og atmosfæren i administrationen såvel som produktionen er afslappet men målrettet. Under mit forløb kommer jeg til at beskæftige mig med alt fra bogholderi, månedsluk og årsregnskabet. For at min forståelse for virksomheden bliver nuanceret, vælger jeg at gå ud i produktionen hver dag. Primært for at gøre samtlige kontoropgaver mere håndgribelige og sekundært på baggrund af, at der her, virksomhedens nye forretningsgren udvikles. Jeg ser virkelig frem til 3 lærerige og spændende måneder.”